Flygsfors
24 april 2015
18:45

Referat: Flygsfors/Gadderås IF - Fagerhults AIK

En mycket bra 1:a halvlek från vår sida. Första kvarten lite trevande-stundens allvar. Därefter hade vi väl så mycket boll som F/G IF. Skapade en del situationer runt strafflinjen, men kom inte till några vassa avslut. Eldin hade en farlig lyftning som mv tippade till hörna. 1-0 efter 10 min- snyggt inspel från v kant. 2-0 straff i 29 min.
2:a halvlek började oturligt. Ett motlägg från Berra, resulterade i en lobb över Mirre och en F/G are hade bara att sätta dit foten 3-0. F/G tog över spelet lite mer, men vi stod emot väl då bra. Anton hade en bra chans att redusera, men lobben gick strax över. Istället kom 4-0 på hörna, när 15 min återstod av matchen. 5-0 straff 10 kvar o 6-0 i slutsekunden. Helhetsbilden är att vi kan mer än vad vi tror. Hela laget stod upp och gav F/G ett bättre motstånd än vad dom förväntade sig.